NJOFTIM! Poliklinika Rezonanca nga sot fillon me testime…

Poliklinika Rezonanca nga sot fillon me testime serologjike te antitrupave IgM dhe IgG te percaktuara me vlera numerike ndaj Covid-19.
Puna udhehiqet nga stafi profesional:
Dr. Agron Muqolli -Specialist i biokimisë klinike
Mr.ph. Liridona Gashi -Specialist i biokimisë klinike
Bsc. Samire Alshiqi -Bacelor i biokimisë laboratorike
Bsc. Rozafë Gashi Ukella- Bacelor i biokimisë laboratorike
Bsc Emine Kantazi – Bacelor i biokimisë laboratorike
Bsc Nora Mushica Alkhazali- Bacelor i biokimisë laboratorike .
Urojme shendet te mire per te gjithe !

 

 

Categories : Rezonanca